Installera laddbox i Nacka

Få din laddbox installerad i Nacka snabbt ⚡

Vi har installerat laddboxar i Nacka hundratals gånger vid det här laget. Det vore inte första gången med andra ord.

Oavsett om det gäller företag eller privatpersoner har vi erfarenheten som krävs för säker anslutning och montering av laddboxar.

Det finns ingen utbyggd infrastruktur för elbilsladdning i Nacka trots att det bor närmare 100 000 personer i området. Som elbilsägare måste man därmed – ifall man vill använda sitt fordon på ett tryggt och tillförlitligt sätt – införskaffa en egen laddfunktion.

Tro det eller ej – men det finns bokstavligen talat inga kommunala laddstationer laddstolpar i Nacka. Det finns däremot – som du säkert listat ut – mängder av privata företag som gett sig in i spelet med laddstationer. De ägs antingen av företagare först och främst – eller rentav fastighetsägare i vissa fall.

Det finns dock 2 snabbladdare i Nacka – du hittar dessa i centrala Nacka. Sen hittar du cirka 20 laddstationer runt om Värmdöleden. Dock är det oerhört dyrt att ladda sin elbil på dessa platser i längden som du förstår.

Genom att installera en egen laddbox i Nacka sparar du mängder av pengar – dessutom vet du alltid med dig att din elbil är laddad vid behov.

Installera laddbox i Nacka till fast pris

Vi jobbar bara med att utföra installationer av laddboxar i Nacka till ett fast pris. Vid ett prisförslag förekommer aldrig några bekymmer.

Som installatör av laddboxar har vi konkurrenskraftiga priser – det är inte många företag som är billigare än oss. Välj oss ifall du behöver installera en laddbox i Nacka inom en snar framtid.

Vi har hjälpt mängder med familjer i Nacka med sina laddboxar. Naturligtvis är det norska Easee som gått och blivit oerhört populär – dock efterfrågar vissa ibland laddboxar från Garo och Zaptec.

Vi håller oss alltid till högsta kvalité vad gäller produkterna vi nyttjar oss av. Din upplevelse som kund kommer alltid först.

Våra elektriker som utför installationen av laddboxen är behöriga och inga nybörjare. Vi kan enkelt ta ansvar från start till slut för hela projektet.

Glöm möjligheten att bli missnöjd. Anlita oss idag.

Vi har inte haft en enda missnöjd kund i Nacka sen starten år 2020.

Glöm pappersarbetet – vi löser det

Givetvis finns det en kraftig rabatt att nyttja ifall du ska installera en laddbox. Vi hjälper dig med det. Rabatten just nu ger dig en så kallad skattereduktion på 50% – något som framgår tydligt på slutfakturan efter installationen är slutförd.

Oftast är pris för installation av laddbox i Nacka ungefär mellan 6000-9000 kr – detta är alltså efter skatteavdraget på 50%.

Självklart kan priset ändras något – beroende på dina omständigheter. Dock är vi alltid tydliga med att vi erbjuder gratis offerter (prisförslag).

Är du på jakt efter någon som kan hjälpa dig installera laddbox i Nacka?

Tveka inte på att kontakta oss!

Oavsett om du är en BRF, ett företag eller en privatperson lämnar vi en gratis offert.

Du kan ha en ny laddbox installerad i Nacka redan under veckans gång förutsatt att förutsättningarna finns där.

Senaste året har varit väldigt speciellt – det har köpts väldigt många elbilar i Sverige. Infrastrukturen för att ladda dessa växer förstås men inte i tillräckligt snabb takt – definitivt inte i Nacka.

Med det sagt har Stockholm Stad planerat på att enbart elbilar ska köras på gatorna vid år 2030 varför det kan vara värt att anpassa sig redan nu.

Numera är det möjligt för en familj att ha råd med både elbil och installation avl addbox.

Vi anser att det för varje år som går inte blir mer kostsamt – utan tvärtom – mer lönsamt att överväga en investering i en elbil samt laddbox.


Det är inte alltid lätt att välja rätt laddbox för sin familj – något vi får erfara nästan varje dag.

Vi hjälper inte bara människor välja rätt modell och fabrikat på laddboxen – vi monterar den förstår också och säkerställer att allt fungerar med säkerhet som främsta ledord.

Det allra viktigaste vi har att säkerställa är att våra elektriker – som är certifierade – gör installationen av laddboxen på rätt sätt.

I Sverige är det nämligen ett krav att en elektriker är certifierad för att få utföra installationer av laddboxar.

Det finns några saker att ha i åtanke inför ditt val av laddbox för hushållet som ofta inte nämns.

Är den framtidssäker?

En laddbox med lastbalansering är ofta en god investering. Är den dessutom uppkopplad mot internet och skalbar är det ett stort plus.

Huruvida du vill ha en laddbox med en lös eller fast monterad kabel är också en fråga du behöver överväga.

Många kunder glömmer ovanstående delar men de är oerhört viktiga då onekligen kan komma att påverka dig i framtiden – i synnerhet ifall din familj får för sig att investera i ytterligare en elbil.

Går huvudsäkringen i hemmet för att laddboxen levererar full kapacitet till din elbil kanske?

Du kanske får för dig att köpa en annan elbil längre fram med annorlunda laddkabel – med vår proffshjälp hjälper vi dig säkerställa att precis allting blir rätt.

Vi är riktiga proffs – hör av dig så hjälper vi dig välja rätt modell och vad de har för för- och nackdelar.

Ladda bilen bidraget – ett investeringsstöd för BRF:er

Är du en BRF som går i tankarna att installera laddstolpar i Nacka?

Det finns möjlighet att få 50% av kostnaden avdragen via Naturvårdsverket, visste du det? Ladda bilen-bidraget kallas detta och är något man ansöker om på deras webbplats.

Per laddstation kan du alltså få ett investeringsstöd på upp till 15.000 kronor (notera att maxtaket är satt till 50% av den totala investeringskostnaden).

Glöm inte att detta bidrag är unikt då det både omfattar material och arbete.

Teknisk Specifikation – Easee 22 kW

 • Antal faser: 1-fas & 3-fas
 • Laddeffekt 1,4kW – 22kW
 • Kabel eller uttag: Uttag
 • IP-klass: IP54
 • Inbyggd energimätning: Ja
 • Godkänd för skatteavdrag: Ja
 • Jordfelsbrytare: Inbyggd jordfelsbrytare B
 • RFID: Ja
 • Ställbar effekt: Ja
 • Varumärke: Easee
 • Lastbalansering: Nej
 • Appanslutning: Ja
 • Uppkoppling mot molnfunktion: Ja WIFI

5 anledningar till att välja oss:

 • Fast pris på installation av laddbox i Nacka ✅
 • Certifierade elektriker ✅
 • Vi försöker hitta tid samma vecka ✅
 • Kostnadsfri offert ✅
 • Upp till 50% i ROT-avdrag ✅

Vår process ☑️

 1. Vi kommer ut ut och inspekterar platsen där du önskar att installera laddboxen.
 2. Vi ser till så att säkringarna är de rätta och att elsystemet fungerar på ett tillfredställande sätt.
 3. Vi monterar och installerar laddboxen åt er.
 4. Sedan är det bara att börja använda laddboxen som den är tänkt att användas.
 5. Vi ger er sedan även service på våra laddboxar när ni behöver det.

Vi hoppas verkligen du väljer Team 08Laddbox.se för din nästa installation av elbilsladdare, laddbox eller laddstation i Nacka 🙏

Hur går installationen av en laddbox till hos er?

1. Vi bokar in en tid som passar.
2. En behörig elektriker hör av sig och utför installationen hos dig på utsatt tid.
3. Vi ser till att både laddbox och eventuell lastbalansering fungerar som den ska.
4. Vi låter dig veta när laddboxen är installerad.

Hur lång tid tar installationen av en laddbox?

Våra certifierade behöver oftast inte mer än en förmiddag på sig att installera en laddbox.

Vad är lastbalansering för något?

Lastbalansering är lösningen på att säkringen går när du laddar din elbil. Den gör att effekten nyttjas betydligt bättre kan man säga. Du klarar dig galant på en 16A eller 20A huvudsäkring med lastbalansering.

När husets elförbrukning är hög, exempelvis på dagen, så hjälper lastbalanseringen i den bemärkelsen att laddboxen inte går på full effekt då du samtidigt nyttjar annat i huset parellelt.

Med hjälp av lastbalansering kan du få din laddbox att istället nyttja det lediga utrymmet mellan förbrukningen i ditt hus och huvudsäkringen.

Å andra sidan ges däremot mer effekt för laddning av din elbil när ditt hushåll inte förbrukar lika mycket el – exempelvis under natten.

Fast eller lös kabel för laddboxen?

Vi rekommenderar de flesta av våra kunder en laddbox med en lös kabel. Naturligtvis har båda alternativen för- och nackdelar, och vi anser helt enkelt att en lös kabel erbjuder fler fördelar. Du kan helt sonika ta med dig en lös kabel när du är ute och åker med bilen.

Å andra sidan går inte en kabel att låsa fast att stjäla vilket kanske också är något du värdesätter.

Oavsett vilken typ av kabel du väljer är en framtidssäker laddbox svaret.

Notera att du kan behöva köpa en ny lös laddkabel ifall du exempelvis köper en ny bil och uttaget för att ladda den finns på annan plats. Se bara till att den har rätt specifikationer för dina behov.

Vissa har oturen att backa över sina lösa kablar – skulle det ske slipper du höra av dig till en elektriker för hjälp utan kan helt sonika köpa en ny bara och därmed själv byta ut kabeln vid behov.

Vad gäller för grönt teknikavdrag?

Grön rot eller grönt teknikavdrag som det även kallas gäller – som du säkert insett – bland annat installation av laddbox hemma. Det liknar rot- och rutavdraget många av oss redan är bekanta med. För både material- och arbetskostnader kan du få avdrag med upp till 50% förutsatt att du installerar en smart laddbox hemma i Stockholm.

Dock gäller endast avdraget ifall du köper både laddbox och tjänst av samma leverantör – vilket självfallet är något vi på 08Laddbox kan hjälpa dig med.

Notera vad avdraget inte omfattar: kostnader för resor, utrustning (verktyg exempelvis) eller någon form av administration i samband med installationen.

Planerar du på att installera solceller eller batterier någon gång kan du nyttja Grön Rot-avdraget även då.

Vårt paket innehåll valfri laddbox samt installation och montering av den – vi gör alltid avdraget innan vi skickar fakturan till dig som kund.

För övrigt måste du äga din lägenhet/ditt radhus/din villa för att kunna nyttja avdraget.

Hur lång är är leveranstid på laddboxar?

Vi har bokstavligen talat alltid laddboxar på lager varför vi ofta erbjuder installation inom 7 dagar. Vårt mål är att bli den bästa och snabbaste laddboxinstallatören i Stockholm.

Vad är en smart laddbox för något?

En smart laddbox är helt enkelt en laddbox med en möjlighet att koppla upp sig mot internet. Detta går att göra på 3 olika sätt – antingen via kabel, 4G eller WiFi.

Det finns mängder av smarta funktioner hos en smart laddbox – du kan bland annat enkelt se din elförbrukning samt mycket annan statistik som kan vara intressant ifall du äger en elbil.

Notera att det på marknaden finns mänger av laddboxar som inte kan ansluta till internet – något som gör att de inte är möjliga att använda det gröna ROT-avdraget för.

Den största fördelen med en laddbox uppkopplad mot internet är att du kan kontrollera den på distans med enkelhet – exempelvis om du har en iPhone.

Du kan dessutom koppla på diverse appar och tjänster för att ytterligare optimera din laddning vid behov. I framtiden öppnar du även upp för möjligheten att kunna koppla den till fördelaktiga, nya system som släpps.

Vilken laddbox bör man installera hemma?

Man utgår ofta från sina nuvarande behov när man väljer att installera en laddbox. Välj en framtidssäker laddbox istället. Försök förutspå din framtid och utgå från dina framtida behov – det sparar dig mängder av pengar i längden.

Laddboxar som klarar att leverar upp till 22kw samt klarar både 1- och 3-fasladdning är en framtidssäker investering i vårt tycke. Även om du byter bil i framtiden kommer du kunna behålla samma laddbox.

Vår rekommendation när du väljer laddbox är att se till så den har typ 2-uttag eller en fast typ 2 kabel.

Hur är det mer säkert att ladda med en laddbox?

En av de viktigaste frågorna kanske. Elsäkerhetsverket avråder att man laddar en elbil via ett vanligt vägguttag då det utgör en stor säkerhetsrisk.

Överhettning uppstår nämligen enkelt då eftersom elinstallationer som gjorts kanske inte är tänkta att klara av en så pass hög belastning under en längre tid.

Å andra sidan har moderna laddboxar inbyggda funktioner för säkerhet som förebygger sådana olyckor.

En laddbox kan dessutom kommunicera med bilen – det kan inte ett eluttag.

Laddar du med en laddbox slås elen enbart på när du laddar din elbil och den är ansluten korrekt – inte annars, då bryts den.

Sammantaget är en laddbox inte bara det mest säkra sättet att ladda sin elbil på – det går även snabbast!

Räcker en 16A som huvudsäkring för en laddbox?

En laddbox med en kapacitet på 3,7kW använder 16A i enfas – något som passar de allra flesta utan några större bekymmer. 20A eller 25A är de vanligaste villasäkringarna i Sverige – alltså kan du använda laddboxen utan att behöva vara oroad.

Du kan ladda cirka 2 mils bilkörning i timmen med en 3,7kW-laddbox – laddar du elbilen en hel natt ger det dig cirka 20 mil. Hade du å andra sidan haft en laddhybrid hade den sannolikt varit fulladdad redan efter några timmar.

En 11kW-laddbox är ett mer framtidssäkert alternativ. Då använder du plötsligt 16A i 3 faser samtidigt vilket är optimalt för den som äger en ren elbil.

Detta då du plötsligt kan ladda din elbild med en betydligt högre effekt än annars ifall du hade ägt en laddhybrid – något som inte alltid är möjligt med 3,7kW.

Var inte oroad dock – en starkare box utgör ingen fara. Det är alltid bilen som styr och kommunicerar med laddboxen.

Kör du inte mer än några mil per dag alternativt sällan kör särskilt långt (uppåt 30 mil, säg, 2 dagar i rad) rekommenderar vi en 3,7kW-laddbox.

Det är alltid bättre att säkra upp till 20A eller 25A ifall du överstiger detta. Då kan du plötsligt ladda bilen när du vill under dygnets gång – samtidigt som du har annat igång i hushållet utan bekymmer.